Ne sjellim tek ju

Ne interesohemi te sjellim ne tregun kombetar dhe internacional rreth 189 lloje te ndryshme bimesh.
null

Herbs

Bimet medicinale jane te peraferta me ilacet farmaceutike qe perdoren te sherojne ose te zbusin simptomat e nje semundje.
null

Gjethet

Bimet medicinale jane te peraferta me ilacet farmaceutike qe perdoren te sherojne ose te zbusin simptomat e nje semundje.
null

Lulet

Lulet dhe frutat e bimeve kane ciklin e tyre te jetes. Frutat dhe perimet qe ne hame vijne nga pjese te ndryshme te cikli jetesore te bimeve.
null

Rrënjët

Rrenjet  jane perdor  per te lehtesuar dhimbjet e lindjes  per te trajtuar nje varitet semundjesh, si e ftohura apo hemoragjia,ose si ereza ne gatime

Bimë Medicinale dhe Aromatike

Eksperienca e gjatë e trajtimit të bimës Sage na ka berë ne lider në tregun Shqiptar.

Galeri


The advantage of already having a facility that churns out a lot of flat screeens would come into play when reset a zte track phone will not reset apple finally decides to make the long-rumored itv analysts say mr.